VERBOUWING EN
INTERIEUR APPARTEMENT
ROTTERDAM

Het appartement is bebouwd in de jaren ’50 en voldeed technisch en functioneel niet meer aan de hedendaagse eisen. De woning is geheel gestript en voorzien van hoogwaardige thermische en akoestische isolatie. Tevens zijn alle technische installaties volledig vernieuwd. Bij de verbouwing is de indeling volledig gewijzigd naar een loftachtige en nagenoeg deurloze woning. Ruimten zoals woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer staan allen in open verbinding met elkaar maar door de positionering van wanden is in de slaapkamer en badkamer voldoend privacy gewaarborgd. De nieuwe indeling is volledig op het zuiden en het uitzicht naar de Bergse Voorplas gericht. Door de open structuur is vanuit het woongedeelte tevens zicht naar de achtergevel gerealiseerd. Het resultaat is een fris en open appartement met veel daglicht en uitzicht waarin het fijn vertoeven is.

logo-nieuw-390x211-2
BNA_Keurmerk_NL